Wat te doen met een kapotte sleutel

Niets is zo zalig als thuiskomen na een lange dag met het vooruitzicht om op de zetel te genieten van uw welverdiende ontspanning… totdat uw sleutel afbreekt wanneer u hem in het slot van de voordeur steekt. Hetzelfde geldt wanneer u uw sleutels binnen vergeet en u zich dit net herinnert wanneer u de deur dichttrekt. Dit veroorzaakt een hoop ellende. Gelukkig kan een slotenmaker u hierbij helpen! Hij kan u binnenlaten in uw woning en uw kapotte sleutel herstellen.

Hoe komt het dat mijn sleutel kapot is?

Een sleutel is niet iets waar we voorzichtig mee omgaan: we gooien hem eens in een handtas of op de tafel, we laten hem vallen en ga zo maar door. Hij kan dan ook tegen een stootje, maar is niet onverwoestbaar. De meest voorkomende reden van sleutels die afbreken is een slecht onderhouden slot. Inderdaad: ook uw slot moet regelmatig onderhouden worden. Ook veranderingen in de temperatuur spelen een rol: door deze veranderingen zet uw slot uit of krimpt het juist wat. Hierdoor kan uw sleutel blijven steken en in het slechtste geval afbreken.

De oplossing: bel uw slotenmaker!

Niemand wil buiten in de kou blijven staan. Gelukkig hoeft dat ook niet. Of u nu in Antwerpen, Mechelen, Leuven of een andere regio woont: er staat altijd wel een slotenmaker voor u klaar. Hij kan u binnenlaten wanneer u bent buitengesloten. Daarnaast kan u er ook terecht voor reservekopieën van uw sleutels. Zo heeft u steeds een extra exemplaar en is de kans dat u wordt buitengesloten kleiner.

https://slotenexpert.be