Verstandig investeren in NEO

NEO werkt met haar technologie aan de omschakeling naar de Smart Economy. De slimme economie is opgebouwd uit digitale bezittingen (Digital Assets) gekoppeld aan eigendom op basis van een digitale identiteit. Digital Identity) De combinatie van beide met slimme contracten (Smart Contracts) vastgelegd in de blokketen maakt het mogelijk digitale assets te registeren, uit te geven en te verhandelen.

Hoe werkt NEO? 

NEO maakt gebruik van het protocol DBFT (Delegated Byzantine Fault Tolerant) als consensusmechanisme. DBFT is een fouttolerant mechanisme welke binnen 15 tot 20 seconden overeenstemming bereikt. Binnen dit tijdsbestek wordt een nieuw blok toegevoegd aan de keten. NEO heeft een capaciteit om 1.000 transacties per seconden te verwerken.

DBFT werkt met digitale indentiteitstechnologie en hiermee is het mogelijk om de financiële zakenwereld te koppelen aan deze technologie. Dit vergemakkelijkt de registratie van financiële activa in het NEO netwerk. NEO werkt aan de ondersteuning van deze integraties.

Het gebruik van slimme contracten binnen NEO berust op drie onderdelen. 1) NeoVM (Universeel Block Chain Virtuele Machine), 2) InteropSericve (Interoperable diensten) en 3) DevPack. 

Bron: https://bitvavo.com/nl/neo