Vacature civiele techniek

Op zoek naar een leuke vacature civiele techniek? Maak kennis met Haldu Groep. Hét detacheringsbureau voor professionals in de bouw, techniek en automotive! Dankzij het ruime aanbod vind je altijd wel een functie die aan jouw wensen voldoet. Haldu werkt nauw samen met topbedrijven die vaak een leuke baan voor je beschikbaar hebben. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je dan nu aan bij Haldu Groep!

Meer over Haldu

Haldu is een vakkundige en vooruitstrevende organisatie met een duidelijke visie op uitzenden in de bouw, techniek en automotive. Binnen deze visie bieden ze jou als vakspecialist altijd genoeg ruimte voor jouw ervaring en inbreng. De focus wordt voornamelijk gelegd op de volgende functies: als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Zit er iets voor je tussen? Aarzel niet en solliciteer direct.

Haldu en personeel

Natuurlijk wil je als werknemer iemand hebben die naar je luistert en je aanmoedigt je ambities verder te ontwikkelen. Haldu is zo’n werkgever. Daarnaast ben je verzekerd van begeleiding en ontvang je elke week stipt op tijd je loon. Zij leiden je op als erkend vakman zodat je bij A-merk bedrijven aan de slag kunt gaan. Zit staat goed op je cv en geeft je rust in je hoofd. Wil je genieten van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid? Reageer dan nu op een van de vele vacatures. Bekijk hier nog veel meer vacatures! Heb je een vraag? Bel of mail gerust naar Haldu Groep.

https://www.haldugroep.nl/