Trading Together

Trading Together

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw magazijn in te richten? Zoekt u meer bergruimte voor uw voorraad? Of is uw magazijn overvol? Bekijk dan eens de mogelijkheden van tradingtogether.nl. Op deze manier kunt u eenvoudig ruimte creëren. De vakmannen van Trading Together gaan aan de slag om voor u de beste magazijninventaris te zoeken, zodat u daarna uw zaken op orde kunt maken. Bent u benieuwd naar de kracht van Trading Together en de mogelijkheden voor bedrijf? Lees dan verder!

De kracht van Trading Together

Door de kleinschalige opzet, hebben ze altijd voorraad beschikbaar. Zo kan bijna elke aanvraag uit voorraad geleverd worden. Wilt u graag uw gebruikte magazijnstelling aanbieden? Dan komen ze uw magazijnstelling demonteren en laten ze de vloer netjes achter zodat u die ruimte direct weer functioneel kunt gebruiken. Bij Trading Together heeft u de garantie dat er goed wordt samengewerkt en dan ze meedenken met u als klant, waardoor kwaliteit gegarandeerd kan worden.

De klant is koning

Trading Together zet zich in voor de klant om de juiste magazijninventaris aan te schaffen. Het ruime assortiment bestaat uit gebruikte palletstellingen, tweedehands legbordstellingen, magazijnstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen, maar ook andere inventarissen zoals heftrucks en stapelbakken. De gebruikte magazijnstellingen van tradingtogether.nl staan goed aangeschreven. Er wordt veel aandacht besteedt om de magazijnstellingen zo goed mogelijk in te kopen en ook om ze te verkopen.

Wilt u samenwerken?

Trading Together is de afgelopen tijd druk geweest met vele opdrachten. Zo hebben ze magazijnstellingen geplaatst voor ID&T, waar ze palletstellingen hebben geplaatst voor ongeveer 1600 pallets. Een opdracht van formaat en met succes! Op de gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wilt u eerst nog even rondkijken naar de mogelijkheden? Dat kan! Want naast magazijnstellingen kunt u ook bij Trading Together terecht voor losse onderdelen. Bent u benieuwd wat Trading Together voor uw bedrijf kan betekenen? Dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier of vraag een offerte aan. Zo ziet u meteen wat ze voor u kunnen betekenen en heeft u direct inzicht in de prijs. Daarnaast kunt u altijd sparren over de mogelijkheden voor uw magazijninventaris.

https://www.tradingtogether.nl/