Taxi Centrale regio Oegstgeest

Als taxi centrale in regio Oegstgeest verlenen we diverse professionele diensten voor particulieren en het zakenleven. Hebt u snel een ritje nodig van uw huis naar het station? Bel ons en binnen 15 minuten hebt u een luxe taxiwagen die u komt ophalen. Zo hebt u geen last van weer en wind en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u voor uw auto geen parkeerplaats kunt vinden of dat uw fiets gestolen zal worden op een onbewaakt ogenblik.

Verder levert onze taxi centrale in Oegstgeest ook diensten voor bedrijven die een professionele manier van transport van hun medewerkers en stafleden willen hebben. Hieronder leest u meer over welke logistieke oplossingen wij u voor uw bedrijf kunnen regelen.

Zakelijk vervoer Oegstgeest

Onze taxi centrale uit Oegstgeest kan het zakelijk vervoer van uw onderneming op zich nemen. Hebt u bijvoorbeeld meerdere vestigingen waartussen geregeld mensen getransporteerd moeten worden dan is het handig om onze services hiervoor aan te nemen.

Zo kunnen we ervoor zorgen dat er altijd een chauffeur klaar staat om medewerkers van vestiging naar vestiging te brengen. Op die wijze verlicht u de druk op uw bedrijf en zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd stipt op tijd zijn. Verder oogt het bijzonder professioneel als u een privé chauffeur voor uw zakenpartners kunt regelen die opgehaald moeten worden op het station of op Schiphol.

Goederenvervoer

Wat onze taxi centrale voor regio Oegstgeest ook voor u uit handen kan nemen is het goederenvervoer. Dat is bijvoorbeeld in het geval dat u veel papierwerk hebt dat verplaatst moet worden in verband met een verhuizing. U wilt dan dat uw gegevens op een vertrouwlijke manier vervoerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om pakketjes te vervoeren die niet ter plekke nodig zijn. Voor andere mogelijkheden kunt u ons taxi bedrijf in Oegstgeest telefonisch bereiken.

 

https://www.taxicentraleleiden.nl/