Stijgende populariteit opslagruimte in Amsterdam

De laatste jaren is de populariteit van een opslagruimte in Amsterdam flink gestegen. Iedereen kent de hordes toeristen in onze hoofdstad en ook de toeristen hebben invloed gehad op de stijging van de populariteit van de ruimtes. Ook verhuizingen, verbroken gezinnen of verbouwingen zijn vaak belangrijke redenen voor mensen om een box te huren. Maar een andere, minder voor de hand liggende reden, is de opkomst van Airbnb.

Opslagruimte in Amsterdam door Airbnb

Airbnb geeft voor veel mensen een reden om een opslagruimte in Amsterdam te huren. Steeds meer mensen verhuren hun woning tijdelijk aan toeristen om een extra zakcentje bij te verdienen. Amsterdam is erg populair – er zijn daarom niet voor niets meer dan twintig duizend Airbnb adressen alleen voor onze hoofdstad. Als mensen hun eigen woning verhuren, zijn ze vaak wel voorzichtig met waardevolle spullen. Deze waardevolle spullen slaan zij dan tijdelijk op in een box zodat zij zeker weten dat de spullen veilig opgeslagen zijn en niemand anders toegang heeft tot de goederen.

Stijgende huur- en koopprijzen

Helaas worden de woningen in onze hoofdstad steeds duurder en de ruimtes voor betaalbare prijzen steeds kleiner. Voor een grotere woning betaalt men als gauw 1500 euro per maand bij een huurwoning en in de meeste gevallen is het dan toch goedkoper om een box aan te schaffen dan om groter te gaan wonen. Zo kunt u toch alle spullen die u wilt opslaan zonder dat uw huis één grote bende wordt waar u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan studentenkamers van maar elf of soms zelfs acht vierkante meter. Graag wil men dat toch de spullen elders opslaan zodat de woning zelf leefbaar is en blijft.

Opslagman

Bij Opslagman kunt u boxen huren voor de laagste prijs in heel Nederland. U kunt uw box iedere dag bezoeken tijdens de openingstijden en alleen u heeft toegang tot uw eigen box. U kunt de ruimte online huren bij diverse vestigingen door heel Nederland. Hierbij kiest u zelf de gewenste grootte en kunt u meteen betalen met iDeal of als u dat liever heeft, per factuur. Na de betaling wordt u doorgestuurd naar uw eigen portal ‘Mijn Opslagman’ en krijgt u door middel van een toegangscode direct toegang tot uw box.