Snel een bestelbusje huren uit de omgeving van Zoetermeer

Ik had binnen een paar dagen een bestelbus in Zoetermeer kunnen huren. Ik werk zelf als postbode of bezorger en moet ook vaak pakketjes rondbrengen. Normaal hebben we daar standaard wagens voor die we kunnen gebruiken. Alleen deze keer was er een grote fout gemaakt in de planning van het uitlenen van de wagens. We hadden helemaal geen wagens meer die we moesten gebruiken en de persoon van de planning was er niet. Daarom moest ik het zelf oplossen op kosten van het bedrijf.

Nood oproep voor het huren van een bestelbusje in Zoetermeer

Natuurlijk had ik wel haast met het zoeken van het juiste bestelbusje in de omgeving van Zoetermeer want er moest bezorgt worden! Als er geen pakketjes zouden worden bezorgt, krijgen we gedoe met klanten en dat is niet goed voor het imago. Met spoed heb ik al onze connecties opgeroepen om ons bedrijf te helpen met het bestelbusjes probleem. Het eerste kwartier nog geen reacties. Daarna kreeg ik een reactie van een wagenpark verhuurbedrijf in de buurt die nog een bestelbusje had staan. Natuurlijk heb ik meteen contact gezocht met deze persoon en konden we direct met de auto naar locatie om hem te komen ophalen. Het bedrijf heette Infinity Car Rental en ze gaven super service!

De helden van de dag

Toen ik op het terrein aan kwam rennen, hadden ze de wagen al helemaal gereed gemaakt voor gebruik. Ik hoefde alleen nog maar wat gegevens achter te laten voor het later terugbrengen, iets tekenen en dan gaan met die banaan. Ik reed snel terug naar het bedrijf en begon meteen met laden. Het was een fijne wagen om mee te werken en er is onderweg niks gebeurt. Nadat alle pakketjes waren bezorgt, heb ik de wagen weer ingeleverd en uiteindelijk betaald hoeveel het heeft gekost. Ik wil hun persoonlijk bedanken voor de geweldige service die ze in een korte tijd hebben kunnen leveren.

Wilt u meer weten over het aanbod van Infinity Car Rental en alle diensten? Bekijk dan de website van Infinity Car Rental voor meer informatie.