Shops United

Shops United

Verzend u vaak pakketten voor uw bedrijf? Zorg dan dat uw verzending goed is geregeld. Want het is immers hét visitekaartje van uw webwinkel. Dan is het van essentieel belang dat er aandacht wordt besteed aan snelle en goedkope pakketverzending. Daarvoor bent u bij Shops Unitedaan het goede adres. Zij zijn uitermate geschikt voor elke webshop en hebben voor elke vraag een passend aanbod. Meer weten over Shops United? Lees dan verder!

Oplossing voor elk bedrijf

Of u nou oplossingen zoekt voor kleine, middelgrote of grote webshops, u bent bij Shops United aan het goede adres. Want zij bieden het beste voor elke leverancier. Dankzij jarenlange ervaring hebben ze grote volumecontracten opgebouwd, die zich allemaal onder één dak bevinden. En ze werken samen met verschillende verzendorganisaties, zoals PostNL, DHL, Fietskoerier.nl en meer. Zo kunt u altijd gebruik maken van het goedkoopste aanbod. De meest gekozen optie is de optie van DHL. Hier profiteert u van gratis haalservice en begint een vaste prijs bij 200 pakketten per maand. En zo zijn er meer opties mogelijk om uw producten te verzenden.

Neem een kijkje op de webshop

Al ruim 2000 webwinkels profiteren van de complete verzendoplossingen van Shops United. En dat is begrijpelijk, want Shops United bespaard vele duizenden euro’s, op jaarbasis. Bent u benieuwd wat u kunt besparen? Maak dan gratis een account aan, wat binnen 1 seconden gedaan is, en bekijk de tarieven. U bent ook welkom in het filiaal in Hoogvliet op maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:30 en op vrijdag van 08:30 tot 17:00. U kunt langskomen om de mogelijkheden te bespreken, om te sparren over uw wensen of om kennis te maken. Wat uw wens ook is, er is altijd een passende oplossing!

https://shops-united.nl/