Mezzanine vloer

Heeft u de wens om uw bedrijfspand uit te breiden, maar heeft u geen zin in een verhuizing of verbouwing? Dan kan een mezzanine vloer helpen. Deze vloer zal namelijk gemakkelijk extra ruimte creëren. Hierdoor worden grote ruimtes optimaal benut. De vloer is gemakkelijk uit te breiden en is makkelijk te demonteren. De kracht van het systeem is enorm, waardoor het ook mogelijk is om het systeem te hergebruiken op een andere locatie.

Bespaar energie met mezzanine vloer

De mezzanine vloer die wij installeren is een flexibel systeem met een enorm draagvermogen van 300 tot 2.5000 kg per vierkante meter en een overspanning van 12 meter. De koudgewalste profielen bieden veel mogelijkheden:

  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies
  • Tot wel 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot wel 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • Tot wel 17% besparing op uw schadepost door bescherming van sprinklers/verlichting

Verdubbeling ruimte

De mezzanine vloer is in verschillende afmetingen en vormen leverbaar. Daarom is de mezzanine vloer altijd op maat geproduceerd en daardoor geplaatst kan worden. Alle vloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, deze is afgegeven door de TüV. De mezzanine vloer zorgt een verdubbeling van de ruimte, zonder dat er verbouwing of verhuizing aan te pas komt.

Vrijblijvend contact

Wij zijn de nummer 1 producent en verkopen van de mezzanine vloer. Vele branches hebben wij voorzien van extra ruimte binnen hun eigen bedrijfspand. Jarenlange ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat wij nu enorm ervaren zijn op het gebied van de mezzanine vloer! Neem contact op met ons, want wij kunnen u ruimte bieden! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel ons op via het bovenstaande telefoonnummer!

https://www.mezzanine.nl/