Met private lease zorgeloos op weg

Eenvoudig uw auto leasen in 4 stappen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun nieuwe auto te leasen. Dat is niet zo vreemd, want private lease is een voordelige manier om onbezorgd auto te rijden. Vooraf bepaalt u welk maandbedrag u wilt betalen voor een auto. U hoeft geen geld te reserveren voor onderhoud, dure reparaties, wegenbelasting, autoverzekering of al die andere zaken die autobezit zo een rompslomp maken. De enige kosten die niet in uw vaste maandbedrag zitten zijn de brandstofkosten en de kosten voor eventuele boetes. Heeft u uw maandbudget bepaalt dan gaat u verder met de 4 stappen van XLEasy. Na deze stappen kunt u zorgeloos op weg met uw nieuwe auto.

Wat zijn de 4 stappen naar zorgeloos autorijden?

De 4 stappen naar uw nieuwe auto zijn:

  • Ga naar de website, kies uw nieuwe auto, maak een selectie uit de opties en stuur de aanvraag in;
  • XLEasy beoordeelt uw aanvraag;
  • Samen met XLEasy rondt u uw aanvraag af en;
  • U rijdt zorgeloos weg met uw nieuwe auto

Dus ga nu naar de website en kies en configureer uw nieuwe auto met het hele gezin. Selecteer de kleur, het abonnement, het pakket en de opties en zie de opbouw van uw vaste maandbedrag direct op het scherm. Zo makkelijk was het kiezen van uw nieuwe auto nog nooit!

XLEasy is flexibel, eerlijk en transparant

Eerlijk is eerlijk, er zijn tientallen leasebedrijven. Waarom u toch bij XLEasy zou moeten leasen? Simpel, omdat we makkelijk te benaderen zijn, een grote keuze aan auto’s hebben, eerlijk en transparant zijn in al onze communicatie naar u toe en omdat we als een van de allereerste leasemaatschappijen beschikken over het Keurmerk Private Lease.