Koeltransport

Zoekt u een temperatuurmonitoring systeem voor uw koeltransport? Waar u 24/7 real-time data gegenereert wordt, zodat u altijd en overal controle heeft op uw goederen? Voor koeltransport is het noodzakelijk om de goederen te vervoeren  bij een gecontroleerde atmosfeer, zonder verlies van kwaliteit. Vooral bij transport van voedingsmiddelen, levende dieren en farmaceutische producten moet de temperatuur aan bepaalde eisen voldoen. Het is daarom essentieel dat uw koeltransport continu bewaakt en gecontroleerd wordt.

Koeltransport levensmiddelen

Met een goed uitgeruste cold-chain oplossing in de vorm van een temperatuurmonitoring systeem is het bewaken van de bederfelijke goederen eenvoudig. Met een gebruiksvriendelijke temperatuurecorder voorzien van een ingebouwde printer moet het mogelijk maken direct bij aankomst een temperatuurmonitoringsrapport aan uw klant te overhandig. Daarmee toont u de geleverde service en het bewijs van een ononderbroken koelketen.

Met de temperatuurrecorders Euroscan of het temperatuurmonitoring systeem TempWeb heeft u controle over uw koeltransport van bederfelijke producten. U voldoet daarmee aan de richtlijnen van HACCP voor het transporteren van levensmiddelen.

Koeltransport farmaceutische producten

Transport van farmaceutische producten mag enkel onder strenge condities gebeuren. De veiligheid van producten als insuline, bloedplasma en medicijnen moet ten alle tijde gewaarborgd zijn. Overheden en producenten doen er alles aan om de eindverbruikers over de hele wereld te beschermen tegen de risico’s van verontreinigde of bedorven producten. Zowel de Cold Chain View zowel als de temperatuurrecorders van Euroscan zijn GAMP5 gecertificeerd en zijn een uiterste geschikte, betrouwbare en kostenefficiënte oplossing voor het vervoeren van farmaceutische producten.

Koeltransport met Euroscan

Euroscan biedt temperatuurmonitoring systemen voor iedere vorm van transport. Met de temperatuurrecorders wordt de temperatuur continu geregistreerd, bewaakt en gecommuniceerd. U heeft 24/7 real-time inzicht in uw transport en opslag. De Cold Chain View software en App geven u de mogelijkheid om uw transport over de hele wereld te monitoren, te managen en te beheren. Vooral de App is vanwege de mogelijkheid om de real time locatie en temperatuur van uw goederen te tracken een absolute meerwaarde. Euroscan is de cold chain oplossing die u zoekt en waarmee de veiligheid van uw goederen tijdens koeltransport wordt gewaarborgd.

https://webshop.gullimex.com/nl-NL/Webshop/Merken/Euroscan.aspx