Kiezen voor de Dozenhal, ja natuurlijk!

Kiezen voor de Dozenhal wat betreft kartonnen dozen kopen is natuurlijk vanzelfsprekend. We hebben namelijk de grootste voorraad aan kartonnen dozen van heel Nederland! De conclusie die je hieruit kan trekken, is dat wij gegarandeerd meer beschikbare dozen hebben, die vrijwel direct naar onze klanten verstuurd kunnen worden, zodra ze besteld zijn. Vandaag besteld, de levering is morgen al mogelijk. Wil je weten of een bepaalde maat doos in onze voorraad zit? (Waarschijnlijk wel want hè, 2500 formaten is best wel veel, de kans dat die van jou erbij zit is vrij groot) Je vult gewoon de maten die je nodig hebt in onze zoektool op de Dozenhal, en het aantal stuks dat je nodig hebt. Vervolgens zie je meteen in de resultaten of we de dozen hebben die je zoekt, of de dozen die erbij in de buurt komen. Super makkelijk!

Alle mogelijkheden bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal is werkelijk bijna alles mogelijk wat betreft dozen. We hebben nieuwe dozen die klaarstaan in onze voorraad, we hebben gebruikte dozen die hartstikke milieu- en portemonnee vriendelijk zijn én we kunnen dozen ook bedrukken met een persoonlijk ontwerp of logo! Onze klanten geven niet voor niets een 8,8 op basis van 229 beoordelingen. Daarnaast verkopen we ook containerdozen, die ideaal zijn voor het transporteren van grote producten. Ook verkopen we tabaksdozen, deze dozen zijn extra stevig voor het vervoeren van zeer zwaar materiaal. Zo zie je maar, voor ieder is er wel wat wils bij de Dozenhal!

Alle voordelen van de Dozenhal

Bij ons dozen kopen, gaat gepaard met een heleboel voordelen. Niet in de eerste plaats staat het feit voorop dat de levering de volgende dag al mogelijk is, wanneer er vandaag besteld wordt. Bovendien hebben we 10000 pallets aan nieuwe en gebruikte dozen, we zullen nooit een tekort aan dozen hebben. Ook maken we gebruik van eigen transport, zo weten we zeker dat de dozen in goede staat bij onze klanten aankomen en ook nog eens zo snel mogelijk geleverd worden. Tot slot is full-color bedrukken ook mogelijk. Alle wensen wat betreft dozen, hier kan het!

Bekijk het assortiment kartonnen dozen op https://www.dozenhal.nl/kartonnen-dozen.