Kartonnen bekers naar uw wens

Kartonnen bekers met verschillende opdrukken. Denk hierbij aan merkgerelateerde bedrukkingen, de bekende rode vormpjes, iets bruinige passende bij koffie… kijk snel rond en u weet precies wat wij bedoelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen beker samen te stellen. Exact volgens de huisstijl van uw bedrijf te werk gaan en uw logo en kleuren erin voor laten komen. Vele ondernemers zijn u voorgegaan en hebben hun naamsbekendheid zien stijgen! Onze kartonnen koffiebekers hebben verschillende opdrukken. Van simpel wit tot een beker met ons eigen luxe ontwerp. Daarbij houden we ook rekening met het milieu en bieden wij 100% biologisch afbreekbare bekers aan. Goedkoop op grootse wijze inslaan, u kan het alleen bij koffiebekerbestellen.nl.

 

Een kartonnen beker samenstellen

Kartonnen bekers worden nog weleens onderschat. Erg raar, vinden wij. Het zijn namelijk als het ware visitekaartjes van uw bedrijf, een van de eerste indrukken die mensen krijgen. U vraagt toch ook al snel of men wat wilt drinken, toch? Wanneer zij dan een slordige beker krijgen die er niet netjes uitziet, begint u al met een achterstand. Wanneer zij een beker koffie krijgen van goed materiaal voorzien van de huisstijl en uw logo, wordt het gesprek een grote overwinning! U wilt van uw koffie, cappuccino, thee of ander drankje volle bak genieten. Dit lekkere drankje hoort dan natuurlijk wel in een goede kwaliteit kartonnen koffiebeker geschonken te worden. Bij koffiebekerbestellen.nl vindt u dan ook alleen bekers van de allerbeste kwaliteit. Dat houdt in: geen lekkage, geen rare geur, maar wel een hoge isolatiewaarde.

 

Kartonnen bekers voor uw bedrijf

Heeft uw bedrijf ook behoefte aan bedrukte kartonnen bekers? Gun uw onderneming die professionele uitstraling en zorg ervoor dat die bekers binnen een kort tijdsbestek binnen zijn. Wij leveren namelijk erg snel. Maak vandaag nog kennis met onze diensten.

 

https://www.koffiebekerbestellen.nl/