Houten vloeren

Goedkope houten vloeren zijn het toppunt van beschaving. Het moment dat de gewone Nederlander een houten vloer in zijn huis had, was het moment dat deze gewone Nederlander verder kon groeien tot een geweldige Nederlander. Houten vloeren hebben onze voeten ondersteund sinds wij iets kunnen herinneren, en houten vloeren verdienen daarom alle eer om de meest populaire vloersoort in Nederland te zijn. Houten vloeren zorgen voor blijdschap in donkere tijden en voor sfeer in huizen die er anders kil en kaal uit zouden zien van binnen. Huizen zonder houten vloeren worden over het algemeen minder snel verkocht en huizen met houten vloeren bijna twee keer zo snel. Houten vloeren zitten niet alleen in een huis, houten vloeren zijn een huis.

Waarom houten vloeren?

Houten vloeren geven een huis van binnen een warme sfeer die moeilijk te repliceren is met een andere soort vloer. Laminaat komt al goed in de buurt, maar komt vaak als een goedkoop aftreksel over. Houten vloeren zijn in dat opzicht superieur ten opzichte van laminaat, maar ook ten opzichte van andere vloersoorten. Neem nou bijvoorbeeld een vloer die met tegels belegd is. Tegels zijn van steen gemaakt, koud en hard. Het moment dat je  met ook maar een teen een betegelde vloer aanraakt wordt alle warmte uit die arme teen gezogen. Een houten vloer verwarmt juist, zowel de voeten als het hart. Houten vloeren zijn aldus ook superieur ten opzichte van betegelde vloeren. Laten we het maar niet over tapijten hebben, waar die ene vlek van dat glas sinasappelsap van een jaar geleden nog steeds in te zien is. Met houten vloeren heb je daar geen last van!

Houten vloeren van Baxhouthandel

Baxhouthandel heeft een passie voor vloeren leggen en wij helpen jou graag aan jouw nieuwe houten vloer! Bij ons op de website of in de winkel kan je snel rondkijken naar welke houten vloer het beste bij jou en jouw woning past. Voor redelijke prijzen krijg je een uitstekende service én een prachtige, nieuwe houten vloer voor jou in jouw woning. Je zult geruster slapen, en een gelukkiger mens worden. Neem gewoon een houten vloer, en geniet.