Haldu: het uitzendbureau voor automotive

Je zoekt de beste vacatures binnen de automotive in heel Nederland? Je vindt ze bij Haldu Groep. Haldu beschikt over een groot netwerk eersteklas opdrachtgevers en kan jou op deze manier vele vacatures in deze branche aanbieden. Wil je zo snel mogelijk aan het werk? Je regelt het snel en slim via Haldu Groep. Naast vele vacatures in de automotive kun je hier ook terecht voor functies in de bouw en techniek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen werken in de automotive voor Haldu

Haldu koppelt de beste vakmensen aan de beste opdrachtgevers. Het beste nieuws? Er is vrijwel altijd werk voor je beschikbaar dat aansluit op jouw wensen en ervaring. Ze zijn blij met jou talent, inzet en vakmanschap. In ruil hiervoor ontvang je vanuit Haldu persoonlijk begeleiding via een eigen werkcoach. Van je sollicitatie tot een het starten van je nieuwe baan en ver daarna. Uiteraard krijg je iedere week stipt op tijd uitbetaald. Je wordt opgeleid tot erkend vakman en gaat namens Haldu aan de slag voor A-merk bedrijven. Dit is ook weer goed voor je cv! Haldu Groep is er voor personeel!

Veel automotive vacatures

Iets waar Haldu veel waarde aan hecht is het ontwikkelen van ambities. Er wordt je een professioneel platform geboden waar je jezelf kunt ontwikkelen. Haldu zelf heeft als ambitie om de komende jaren verder uit te groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, techniek en automotive. Voor werk in automotive legt Haldu de focus op functies als automonteur, bandenmonteur, serviceadviseur, schadeherstelmonteur, diagnosetechnici, plaatwerker en spuiter. Heb je een functie gezien die op je lijf geschreven is? Solliciteer dan direct. Dit doe je door op de link bij de betreffende vacature te klikken. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Wil je meer weten over ons of over één van de vacatures? Neem gerust contact op met Haldu Groep, zij helpen je graag verder!

https://www.haldugroep.nl/