Gebruik een tekstkar bij wegwerkzaamheden

Tekstkar bij wegwerkzaamheden

Moeten er wegwerkzaamheden uitgevoerd worden langs de weg? Dan kan een tekstkar helpen om het verkeer in goede banen te leiden. Op een tekstkar kunt u bepaalde informatie aangeven die de weggebruikers moeten weten. In deze blog leggen we u uit waar u terechtkunt voor de aanschaf van een tekstkar en wat u hierover moet weten.

Waarom een tekstkar?

Als er een omleiding plaatsvindt doordat er wegwerkzaamheden worden uitgevoerd, dan kunt u dit aangeven met een tekstkar. Het is een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om een boodschap op een duidelijke manier over te brengen op de weggebruikers. Bent u ook op zoek naar een tekstkar? Dan bent u bij Traffic Safety Systems aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderhoudsarme tekstkarren. Daarnaast zijn ze door het LED systeem ook nog eens erg energiezuinig. Het grote voordeel van de tekstkarren van Traffic Safety Systems is dat u de verkeerssystemen draadloos kunt aansturen via satelliet communicatie.

Meer weten?

De tekstkarren van Traffic Safety Systems voldoen aan de Europese Norm NEN-EN12966 en de specificaties van Rijkswaterstaat Dienst Verkeer en Scheepvaart afdeling Verkeerssystemen. Als u dus een tekstkar van Traffic Safety Systems aanschaft dan weet u dus zeker dat u iets koopt wat gegarandeerd in orde is. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van Traffic Safety Systems. Zij helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht, waardoor u het verkeer in goede banen kunt leiden.

https://www.trafficsafetysystems.eu/