Ga op ontdekkingstocht. Maak een rondreis door Israël

Wanneer u Israël echt wilt leren kennen, is een rondreis door Israël ongekend fascinerend. Met Israël Idoed Reizen zult u een indrukwekkende rondreis door Israël zult maken. Zeker weten dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Natuurlijk is er ontzettend veel cultuur in Israël te vinden. In het hele land zijn er tastbare herinneringen aan een lange en rijke geschiedenis die door het hele land zichtbaar is. Dat alleen al maakt Israël het land bij uitstek voor een prachtige rondreis. 

Door een rondreis door Israël te maken, ontdekt u de grote verscheidenheid dat het land rijk is. Denkt u bijvoorbeeld aan de moderne wereldstad Tel Aviv met haar hippe uitgaansleven, een mooie wandelboulevard en moderne winkelstraten. Of het heilige Jeruzalem, plaats der heilige plaatsen zoals de Westmuur en de Tempelberg. En dat gezien wordt als het episch centrum van het Christelijke geloof. Ontdek de stilte van de woestijn. Ervaar de Dode Zee die zo zout is dat dat kopje onder gaan haast onmogelijk is. Snuif de prachtige cultuur op. Bezoek de prachtige stranden voor een welkome en heerlijke ontspanning. Maak kennis met joden, Palestijnen, christenen en moslims.

Ontdek de natuur tijdens uw rondreis door Israël

Misschien denkt u dat een rondreis door Israël weinig aan natuurschoon te bieden heeft. Niets is echter minder waar. Israël heeft meer dan 160 natuurreservaten die u kunt ontdekken. Een echte aanrader is Panias. Panias heeft prachtige grotten, bergen en watervallen die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. En in het zuiden van Israël kunt u een bezoek brengen aan de woestijn van Judea. Geen ‘gewone’ woestijn, nee, zeker niet. Het is een woestijn van rotspartijen en grind in plaats van zand. Zeker een bezoek waard tijdens een rondreis door Israël.