Busje huren Rotterdam-Zuid bij iZi Huren

Busje huren Rotterdam-Zuid?

iZi Huren heeft diverse ophaal- en inlever locaties in Nederland. Zo is het ook mogelijk om eenvoudig een busje te huren in Rotterdam-Zuid. Zo verhuren wij naast personenauto’s ook personenbusjes (5, 8 of zelfs 9 personen) en bestelwagens. Het is mogelijk om – naast Rotterdam – uw busje op te halen en in te leveren in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Op zoek naar een busje voor bijvoorbeeld een verhuizing, vakantie of dagje uit? Bij iZi Huren huurt u voordelig een busje. Dit kan namelijk al vanaf 75 euro per dag! We bieden een aantal extra opties aan, zoals een extra bestuurder, navigatiesysteem of sneeuwkettingen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om het eigen risico te verlagen. U heeft tot slot de keuze uit 125 km vrij per dag, 300 km vrij per dag of onbeperkt km per dag. Wij bieden standaard ANWB Pechhulp door heel Europa. Dit kost niets extra’s en zit dus bij de huurprijs van het busje inbegrepen. 

Waarom een busje huren in Rotterdam?

Er zijn natuurlijk verschillende redenen op een busje te huren. Zo kunt u een keertje een busje nodig hebben omdat u graag een dagje op pad wil gaan met vrienden of familie en hiervoor een grotere auto nodig heeft. Een personsnbus van iZi Huren beschikt ook over meer laadruimte, dus u kunt ook meer bagage meenemen. Daarnaast is het een goed idee om een busje te huren wanneer u met een groep of uw gezin op wintersportvakantie gaat. Wij kunnen er sneeuwkettingen bij leveren, waardoor u altijd veilig van A naar B kunt komen. Ook bij een verhuizing in of buiten de stad is een busje huren in Rotterdam erg handig. U kunt in een bestelwagen meer kwijt dan u denkt. Zo kunt u zelf uw verhuizing regelen en bespaart daarmee flink op de kosten. Onze busjes vareieren in groottes en laadruimte. Neem contact op voor informatie en in het geval van vragen.

iZi Huren is uw partner voor verhuur van personenbusjes en bestelwagens

iZi Huren is gevestigd in Barendrecht maar heeft diverse pick-up points in Nederland. U kunt het busje in Rotterdam inleveren, maar ook op een andere locatie. Wilt u meer weten over onze busjes of service? Neem gerust contact met ons op.

https://www.izihuren.nl/busje-huren-rotterdam-zuid/