Bouwcontainer Amsterdam huren

Mogelijkheden voor het huren van een bouwcontainer in Amsterdam

Begint u binnenkort aan een grote (ver)bouwklus in Amsterdam? Huurt u dan een bouwcontainer Amsterdam. Bouwbak.nl levert verschillende soorten bouwcontainers. Hieronder volgt een overzicht van de containers op basis van afvalsoort.

Verschillende bouwcontainers Amsterdam

1. Bouw- en sloopafval Bouwbak.nl levert containers met een inhoud van 3m³ tot 15m³ voor alle sloopafval dat afkomstig is uit badkamer, keuken en woonruimtes en van muren en vloeren.

2. Grofvuil De grofvuilcontainer  is zeer geschikt voor de afvoer van oud meubilair en tapijt. Het is mogelijk om zowel een open als gesloten bouwcontainer in Amsterdam te bestellen.

3. Schoon puin Een bouwcontainer in Amsterdam voor schoon puin huurt u als u veel steenhoudend materiaal hebt af te voeren dat afkomstig is van gesloopt metselwerk of betonconstructies.

4. Houtafval Spaanplaat, kozijnen, (geschilderde) deuren en houten meubilair dat is ontdaan van bekleding kan u in de container voor houtafval gooien.

5. Dakafval Met de bouwcontainer voor dakafval kunt u zich eenvoudig ontdoen van dakbedekking, isolatiematerialen en dakgrind.

6. Groenafval Voor een grote klus in uw tuin huurt u een container voor groenafval. Hier kunt u composteerbaar tuinafval, takken en struiken in gooien. Voor de afvoer van aarde met kleine steentjes en wortels en graszoden kan u een speciale container voor grond huren.

Uw bouwcontainer in Amsterdam bij Bouwbak.nl

Bouwbak.nl heeft voor iedere klus de juiste bouwcontainer. U kunt de bouwbakken 24/7 op de website bestellen. De prijs is all-in, dus inclusief btw, plaatsing en afvoer.