Bespaar op verzendkosten met Shops United

Bespaar op verzendkosten met Shops United

Voor iedere webwinkelier is een snelle verzending van producten van groot belang. Bespaar nu op verzendkosten dankzij Shops United. Zij zijn specialist als het gaat om snelle en goedkope pakketverzending. Hier vindt u complete verzendoplossingen voor ieder pakket in binnen- en buitenland. U bespaart op kosten en tijd! Vanaf nu af aan hoeft u zelf niets meer uit te zoeken, Shops United regelt alles voor u tot in de puntjes.

Betrouwbaar en snel

Het is de angst van vele consumenten: pakketjes die niet geleverd worden of er erg lang over doen. Ook komt het weleens voor dat items niet heelhuids overkomen. Al deze factoren kunnen leiden tot slechte recensies en daar zit niemand op te wachten. Veel slechte recensies kunnen zelf de sluiting van een webshop betekenen. Een vraag die vaak gesteld wordt is dan ook: welke bezorgservice is snel en betrouwbaar? Dat antwoord luidt: Shops United! Dankzij jarenlange ervaring hebben ze grote volumecontracten opgebouwd met diverse leveranciers. U heeft zelf de keuze uit verzenders als DHL, PostNL, maar ook kleinere verzenders zoals Van Straaten Post. Tevens heeft u de mogelijkheid om zendingen handmatig in te voeren of te laten importeren uit bekende softwareaanbieders als Magento of CCV Shop. De webapplicatie is geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grote webshops.

Maak een gratis account aan

Ruim 2000 webwinkeliers zijn u voorgegaan en profiteerden van de complete verzendoplossing van Shops United. Kiest u voor Shops United dan betekent dit een besparing van duizenden euro’s per jaar. Bent u enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden die Shops United te bieden heeft? Bekijk de tarieven van Shops United dan snel en open gratis een account in slechts 10 seconde. Op de website staat een demonstratiefilmpje die laat zien hoe u gemakkelijk een account aanmaakt. Heeft u het ergens anders voordeliger gezien? Stuur een offerte naar het sales team van Shops United!

https://shops-united.nl/